Ponuda

Željeli smo pružiti više od smještaja, pa su naše sobe pravi mali resorti mira, opuštanja i ugodnih trenutaka.

Dobro došli u Roo Rooms
...

U našu ponudu odlučili smo uvrstiti i neke dodatne sadržaje, kako bi se Vi tijekom Vašeg boravka u RooRooms osjećali kao kod kuće.
Tako se u našoj ponudi od sada nalazi i Fitness area (s puno prostora i opreme), doručak (u sklopu noćenja) te coffee bar!
Pogledaje našu ponudu!

Roo Rooms nudi privatan parking za sve naše goste. Cijena parkinga po danu iznosi 50HRK. Postoji mogućnost besplatnog parkinga koji se nalazi u ulici iznad objekta,a koja je povezana s našim privatnim parkingom.

Uz lijepo i prozdračno uređene Roo Rooms sobe, od sada u ponudi imamo isto tako prozračnu fitness dvoranu.
Opremljena novim spravama za vježbanje, zadovoljit će sve vaše potrebe za aktivnošću tijekom ružnog vremena, a možda i lijepog!

U ponudi uz noćenje u našim sobama od sada možete pronaći i bogatu ponudu doručka!
Uvjerenja smo da nema ničeg ljepšeg nakon ugodno provedene noći pojesti zdrav i svježe pripremljen doručak!

U našu ponudu odlučili smo uvrstiti i neke dodatne sadržaje, kako bi se Vi tijekom Vašeg boravka u RooRoom osjećali kao kod kuće. Tako se u našoj ponudi od sada nalazi i coffee bar.
Probajte naše fine kavice!

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

by Thomas Ford