Über

Željeli smo pružiti više od smještaja, pa su naše sobe pravi mali resorti mira, opuštanja i ugodnih trenutaka.

Dobro došli u Roo Rooms
...

Komfor, udobnost, prozračnost!

Dobrodošli!

Ako tražite kvalitetan i pristupačan smještaj u Zagrebu, RooRooms je pravi izbor za vas! Nudimo osam komfornih, moderno uređenih i prostranih soba koje će vas oduševiti svojim nepretencioznim stilom, estetikom urbanog chicka i visokom kvalitetom.

Naše je osoblje uvijek vedro i prijateljski nastrojeno, a naše cijene iznimno povoljne.

Sve naše sobe dizajnirane su tako da budu ugodne, vizualno privlačne i funkcionalne. Svaka od naših soba uređena je u svom stilu i ima neku svoju priču, ali u svakoj ćete se sobi osjećati kao dobrodošao gost, za čiji komfor marljivo brine cijeli tim ljudi.

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

by Thomas Ford

Naša Ponuda

Roo Rooms od sada nudi u svojoj ponudi i dodatne sadržaje!

Parking

Roo Rooms nudi privatan parking za sve naše goste. Cijena parkinga po danu iznosi 50HRK. Postoji mogućnost besplatnog parkinga koji se nalazi u ulici iznad objekta,a koja je povezana s našim privatnim parkingom.

Fitness area

Uz lijepo i prozdračno uređene Roo Rooms sobe, od sada u ponudi imamo isto tako prozračnu fitness dvoranu.
Opremljena novim spravama za vježbanje, zadovoljit će sve vaše potrebe za aktivnošću tijekom ružnog vremena, a možda i lijepog!

Bed & Breakfast

U ponudi uz noćenje u našim sobama od sada možete pronaći i bogatu ponudu doručka!
Uvjerenja smo da nema ničeg ljepšeg nakon ugodno provedene noći pojesti zdrav i svježe pripremljen doručak!

Coffee bar

U našu ponudu odlučili smo uvrstiti i neke dodatne sadržaje, kako bi se Vi tijekom Vašeg boravka u RooRoom osjećali kao kod kuće. Tako se u našoj ponudi od sada nalazi i coffee bar.
Probajte naše fine kavice!